POZNATI NASILNIK Žena koju je prebio suprug u Župi, zbog ozljeda mora u KBC Split!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak, ilustracija
Nasilnik koji je otprije poznat policiji, u noći s utorka na srijedu po tko zna koji put je u mjestu Grbavac u Župi dubrovačkoj pretukao svoju 35-godišnju suprugu, a iz Hitne pomoći su javili policiji koja ga je ubrzo pronašla u Gružu.  Uhićeni je proslijeđen u policijsku postaju, gdje su proveli  kriminalističko ispitivanje, a osumnjičen je za kazneno djelo teške tjelesne ozljede 35-godišnje supruge. Žena je u izvan životne opasnosti, ali će zbog ozljeda glave biti prebačena redovnim bolničkim transportom u KBC Split, rekli su nam u Općoj bolnici Dubrovnik.

Osumnjičeni je tijekom noći 12/13.kolovoza, u obiteljskoj kući, u mjestu Grbavac, općina Župa dubrovačka, prvo verbalno a potom i fizički napao suprugu i tom je prilikom teško ozlijedio, nakon čega je napustio kuću. Ozlijeđenoj supruzi liječnička pomoć pružena je u dubrovačkoj bolnici, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na daljnjem liječenju.

Kako nam je rečeno u Općoj bolnici, žena je kirurški obrađena pod dolasku, a konstatirane su brojne ozljede. 

Osumnjičeni je oko 15 sati pronađen na predjelu Gruža u Dubrovniku, nakon čega je doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, te je jutros, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Nakon toga će biti predan tijekom dana nadležnom Državom odvjetništvu koje će odrediti kvalifikaciju kaznenog djela i eventualni pritvor. 

Kako neslužbeno doznajemo, osumničeni je od ranije poznat policiji jer su više puta morali intervenirati kada je tukao suprugu. Riječ je o teškoj obiteljskoj situaciji i s obzirom da je riječ o recidivistu, Županijsko će državno odvjetništvo to sigurno uzeti u obzir.

Vezane vijesti:

Suprug monstrum udarcem joj je otkidao nos s lica!

Popularni Članci