EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO Novinar DD-a Maro Marušić kandidirat će se za gradonačelnika Dubrovnika

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ladislav Tomičić
Iako vijest zvuči kao znanstvena fantastika, istinita je

Novinar Dubrovačkog dnevnika Maro Marušić, potaknut vijestima o mogućim prijevremenim lokalnim izborima, kazao je danas da će se kandidirati za gradonačelnika Dubrovnika, ukoliko se uskoro raspišu.

-Osjećam da je pravo vrijeme da pomognem mom rodnom gradu koliko god mogu – naglasio je Marušić, koji je, jasno, svoju odluku najprije priopćio mediju u kojem radi.

Na naše pitanje ima li spreman program, strpljivo odgovara.

-Nemam ga još uvijek u potpunosti, samo okvirno, ali vjerujte mi, bit će to program koji će stanovnicima Dubrovnika nuditi potpuno drugačiji smjer od gradonačelnika Andra Vlahušića, te svih opozicijskih stranaka, ali i svih dosad viđenih. Mogu vam samo kratko kazati da će se temeljit na održivom razvoju – tajanstveno je dodao novinar.

Neki će sad misliti da je ovo zezancija, jer je Dubrovački dnevnik poznat po satiri, koju, među ostalim, i sami pišite.

-Ovdje nije riječ o nikakvoj satiri, ni zezanciji. Zaista ću se kandidirat za gradonačelnika, a sastavit ću i listu za gradsko vijeće, punu poznatih Dubrovčana, koja poslije izbora neće koalirati s nijednom političkom strujom. Čim se objavi vijest o izvanrednim izborima, krećem u skupljanje potpisa za kandidaturu. Nadam se da će se u ovom gradu naći 900 ljudi kojima nisam mrzak i koji će mi dati potpis kako bih se mogao kandidirati. A čim skupim potrebne potpise, predstavit ću vam cjelokupni program koji nudim. Bit će to nešto neviđeno na čitavom Balkanu – zaključio je Maro Marušić.

Kako izgleda, čini se da su gradonačenik Andro Vlahušić, i čelnik dubrovačke opozicije Mato Franković dobili novog političkog takmaca.

Popularni Članci